Vier het leven met ons op adembenemend

Zakynthos🇬🇷☀️

De Zakynthos Vitaliteitsweek

2-9 oktober

Een onvergetelijke week vol met vitaliteit, cultuur en ontspanning

Als iemand Zakynthos door en door kent, dan ben ik het wel 😉 . In 1989 werd ik geboren op het Griekse eiland (ik heb een Griekse moeder en Nederlandse vader). Om mijn passie voor vitaliteit en voor Zakynthos te kunnen combineren, organiseren we “De Zakynthos Vitaliteitsweek”. Uiteraard zijn Anne en Nick (onze cameraman) ook van de partij. Inmiddels zijn zij ook al aardig bekend op Zakynthos.

Gaat u met ons
mee op reis? ğŸ˜Ž

2-9 oktober

Gezond bezig zijn & heerlijk ontspannen, de perfecte combi!

Lijkt het u leuk om met gelijkgestemden 60-plussers een week vol vitaliteit te beleven op Zakynthos? Dan is de Zakynthos Vitaliteitsweek iets voor u 😃

We hebben een compleet programma samengesteld waarin er ruimte is voor beweging, gezonde voeding, ontspanning & cultuur. Uiteraard gaan we de mooiste plekken van het eiland bekijken. Gezondheid en plezier zijn de uitgangspunten. Ieder kan op zijn of haar niveau deelnemen. En geen enkele activiteit is een verplichting. Zie het volledige programma hieronder. 

 

Een Cadeau'tje Voor Uzelf ğŸŽ

Tijdens deze vitaliteitsweek:

 • Nemen Marko en Anne u mee in alle vitaliteit bevorderende activiteiten die op het programma staan. Door het kleinschalige karakter zal individuele aandacht voorop staan.
 • Ervaart u de kracht van een VOW mind-set van Anne, Marko, Nick en alle deelnemers. We gaan voor positiviteit, elkaar helpen en ondersteunen. We leren van elkaar door ervaringen te delen.
 • Leert u op een gezellige manier het geweldige Zakynthos kennen. Marko laat de belangrijkste hotspots zien. Dagelijks staat er een uitstapje gepland met elkaar.
 • Staat naast gezondheid en vitaliteit ook gezelligheid voorop. Er zal regelmatig voldoende vrije tijd zijn om zelfstandig of met elkaar iets te kunnen ondernemen.
 • Neemt u uw zwembroek mee 😇. Oktober is over het algemeen nog een zeer aangename zonnige maand op Zakynthos met temperaturen tussen de 22 en 26 graden.

Oke, dit wordt echt gaaf! 😊

Maar hoe ziet het programma eruit?

Ochtend: Aankomst op het vliegveld / verzamelen bij het hotel. Er is tijd en ruimte om het hotel te verkennen, even te ontspannen en te acclimatiseren.

Middag: In de middag lunchen we gezamenlijk en nemen we het programma voor de komende week door. Daarna is er de mogelijkheid om de omgeving te verkennen of Zakynthos-stad (op ca. 700m).

Avond: In de avond eten we gezamenlijk en gaan we op tijd naar bed om de volgende dag fit te zijn 😉

Ochtend: Er wordt wederom gezamenlijk ontbeten. Daarna is er een zwembad work-out bij het hotel. Na de work-out heeft u de tijd om lekker bij te komen.

Middag: Smiddags staat er een schitterende strandwandeling gepland en eten we een broodje op het strand.

Avond: S’avonds eten we gezamenlijk in het Familie restaurant van Marko.

Ochtend: We ontbijten gezamenlijk bij het hotel. Daarna gaan we richting het strand om gezamenlijk een waterbag work-out uit te voeren, gevolgd door een heerlijke duik in de zee.

Middag: Smiddags lunchen we gezamenlijk bij het hotel. Daarna heeft u de middag vrij om lekker aan het zwembad te liggen of een andere activiteit te ondernemen.

Avond: Savonds bekijken we de zonsondergang en eten we gezamenlijk.

Ochtend: We ontbijten gezamenlijk bij het hotel. Daarna staat een ademhalings-training gepland. Na de training kunt u de ochtend vrij invullen.

Middag: We lunchen gezamenlijk in het hotel en gaan daarna een culturele activiteit doen.

Avond: Savonds eten we gezamenlijk in Zakynthos stad en beleven we een “Griekse avond”.

Ochtend: We ontbijten gezamenlijk. Daarna staat er een rustige rek- en streksessie gepland.

Middag: Smiddags bezoeken we gezamenlijk een schitterend strand waar ruimte is voor een wandeling, een duik of gewoon lekker even relaxen.

Avond: Savonds eten we gezamenlijk in het hotel (het eten wordt bereid door Beatriki, de moeder van Marko). De avond is vrij in te vullen. 

Ochtend: In de ochtend ontbijten we gezamenlijk en bezoeken we een klooster.

Middag: In de middag is er tijd om te ontspannen.

Avond: In de avond bezoeken we gezamenlijk een lokale taverna met traditionele Griekse gerechten.

Ochtend: We ontbijten gezamenlijk in het hotel. Daarna staat er een elastiek work-out op de planning.

Middag: In de middag bezoeken we een schitterend zandstrand waar ook ruimte is voor een duik of een wandeling.

Avond: In de avond eten we gezamenlijk in het familie restaurant van Marko. Hier evalueren we de week en nemen we al een klein beetje afscheid van elkaar.

Ochtend: Na het gezamenlijke ontbijt checken we uit. We sluiten een schitterende week gezamenlijk af. Vervoer naar het vliegveld is geregeld.

Praktisch

Waar moet ik rekening mee houden?

 • Deze Vitaliteitsweek vindt plaats op Zakynthos (Griekenland) van woensdag 2 tot woensdag 9 oktober.
 • In de prijs is de vlucht NIET inbegrepen.
  Alle andere activiteiten, een dagelijks ontbijt, lunch & diner, het vervoer, het hotel, etc. is inbegrepen. Bij de lunch en het diner is één drankje inbegrepen. U kunt dit uitbreiden met een consumptiebon (4,00 euro per stuk).
 • Wij zorgen de gehele week op Zakynthos voor het transport. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er meerdere auto's beschikbaar zijn. Wel hebben we een aantal vrijwilligers nodig die bereid zijn om te rijden.
 • Idealiter boekt u de onderstaande vluchten via Transavia vanaf Amsterdam (heen en terug) om het transport zo gemakkelijk mogelijk te maken op Zakynthos. Kiest u voor een andere vlucht? Dan kunt u op eigen kosten een taxi nemen naar het hotel (ca. 20,-/25,- euro).
 • We verblijven in het schitterende Lofos Strani Hotel (in Bohali), omgeven door prachtige natuur en op nog geen kilometer vanaf Zakynthos-Stad en op slechts 300m lopen vanaf het panorama uitzicht over Zakynthos-Stad.

Meest ideale vlucht (Amsterdam-Zakynthos) via Transavia:

Kosten:

950,- € per persoon

(Dit is inclusief hotelovernachtingen, vervoer op Zakynthos, uitjes en dagelijks ontbijt, lunch en diner)

Zonder opgaaf van reden te annuleren tot 1 mei 2024. U ontvangt dan volledige restitutie (excl. vliegtickets). Let op: Slechts 20 Personen Kunnen Deelnemen.

Veelgestelde vragen ❔

Alles op een rij 👇

Ja, de reis gaat definitief door. U kunt dus direct de vliegtickets vastleggen. 

Het programma staat in grote lijnen vast, maar kan nog wijzigen door bijvoorbeeld weersomstandigheden of andere factoren.

De groep zal maximaal uit 20 deelnemers bestaan.

Voor zowel ontbijt, lunch en diner is er ruimte om te bidden. Tevens hebben alle activiteiten geen relatie tot het geloof. Het bezoek van een klooster natuurlijk wel. Indien dit een probleem vormt, kunnen we samen naar een oplossing kijken.

De kosten voor de gehele reis, incl. uitstapjes, vervoer (op Zakynthos), dagelijks ontbijt, lunch en diner is: €950,-. Let op; dit is exclusief vliegticket. 

Let op; bij lunch en diner zit één drankje inbegrepen. Dit is eventueel uit te breiden met losse coupons (4,00 euro per coupon).

De prijs is all-in. Korter deelnemen of ergens anders slapen kan, maar heeft geen invloed op de prijs.

Geen enkel probleem. U bepaalt zelf aan welke activiteiten u wel of niet wilt deelnemen.

Zeker, zo lang u zelf of uw partner/vriend/vriendin lid is bij Vitaal Oud Worden, kunt u deelnemen aan deze reis. Bent u beide geen lid van Vitaal Oud Worden? Dan kunt u zich alsnog aanmelden via vitaaloudworden.com/voorkom-spierverlies

Nee. U dient wel lid te zijn van Vitaal Oud Worden. Bent u geen lid van Vitaal Oud Worden? Dan kunt u zich alsnog aanmelden via vitaaloudworden.com/voorkom-spierverlies

Zeker. Alles wat bovenstaand beschreven is, is inbegrepen in de prijs. Indien u er op eigen kosten zelf nog een aantal dagen aan vast plakt, is dat helemaal goed.

U kunt tot 1 mei 2024 zonder opgaaf van reden annuleren. Het volledige bedrag zal dan worden teruggestort. Daarna zal er geen refund mogelijk zijn i.v.m. de kosten die wij moeten maken.

Uiteraard geldt bovenstaande niet voor uw vliegticket. Hiervoor gelden de voorwaarden van de vliegmaatschappij.

De gehele reis, inclusief alle activiteiten die we op Zakynthos zullen gaan ondernemen is 100% op eigen risico. Twijfelt u er aan of u kunt deelnemen (bijvoorbeeld mbt uw gezondheid), neem dan eerst contact op met uw huisarts.

Belangrijk is dus ook om uw eigen reisverzekering af te sluiten. 

Stuur ons dan een mail op info@vitaaloudworden.com

Zonder opgaaf van reden te annuleren tot 1 mei 2024. U ontvangt dan volledige restitutie (excl. vliegtickets). Let op: Max. 20 Personen.

Impressie van Zakynthos (video)