Gelukt! Je gratis oefeningen zijn onderweg!

Gefeliciteerd! Super goed dat u aan de slag gaat met uw fitheid en vitaliteit! We hebben u zojuist een mail gestuurd met de 4 gratis oefeningen voor meer spiermassa.

Omdat u interesse heeft getoond in onze oefeningen, wil ik u graag kennis laten maken met ons aanbod. Als u echt werk wilt maken van uw fitheid en vitaliteit, adviseer ik u de volgende pagina even door te lezen (2 minuutjes).

Zelfs op late leeftijd kunnen we onze spiermassa nog opbouwen!

Merkt u de laatste tijd dat u steeds stijver wordt? Dat bewegen minder gemakkelijk gaat? Dat u kracht verliest of snel uit balans raakt?

We kunnen voor een groot gedeelte onze fitheid en vitaliteit zelf beïnvloeden!

Wellicht heeft u het al lang geaccepteerd… u wordt een dagje ouder, dus gaat alles wat minder gemakkelijk. En uiteraard, ons lichaam heeft te maken met veroudering. Maar wist u dat we het tempo van deze veroudering grotendeels zelf bepalen.

Onlangs is er nog een studie gepubliceerd over spiermassa bij ouderen. Zo wist een groep mensen (onder de juiste begeleiding) in drie maanden tijd 1,3 kilogram extra spiermassa op te bouwen. De gemiddelde leeftijd van deze groep was 78 jaar oud (!)

Zo ziet u dat met de juiste begeleiding, heel veel mogelijk is. Dat geldt ook voor u.

Wat betekent het voor u:

 • Om zo lang mogelijk uw hobby's te kunnen blijven doen
 • Mooie fiets- en wandeltochten te kunnen blijven maken
 • Zelf uw boodschappen kunnen blijven doen
 • Met uw kleinkinderen kunnen blijven spelen
 • Zo lang mogelijk fit en mobiel te zijn
 • Goed voorbereid te zijn op mindere tijden (ziekte/operatie)
 • Niet afhankelijk te zijn van anderen

Complete begeleiding van A tot Z. Voor beginners en gevorderden. Mét of zónder beperking.

Wordt lid bij Vitaal Oud Worden en krijg direct toegang tot het
#365-dagen-fitprogramma

Met het online trainingsprogramma bereikt u het volgende. Het programma bestaat uit meer dan 30 video’s (in verschillende modules) waarin u stap voor stap begeleid wordt naar een fitter en vitaler leven. Het mooie is, dat iedereen mee kan doen. Er is rekening gehouden met het verschil in niveau. Zo heeft iedereen voldoende uitdaging.

 • U heeft geen zin om naar een sportschool te gaan
 • U wilt graag aan uw fitheid en vitaliteit werken, maar het lukt u niet alleen
 • U wilt niet aan tijd of locatie gebonden zijn

Volg ons complete online trainingsprogramma

 • 100% veilige en betrouwbare ondersteuning
 • Ga fitter door het leven
 • Voel u energieker en krachtiger
 • Ervaar de positieve effecten op uw dagelijkse activiteiten
 • Wees beter voorbereid op de toekomst
 • Bespaar u zelf honderden euro's

Dit is wat u kunt verwachten:

 • Toegang tot verschillende modules (video's)
  basisprincipes zoals; de start instructies bij krachttraining, het principe van supercompensatie, het overload mechanisme, het aantal series/sets, herhalingen en pauzes waarmee u dient te trainen (inclusief het correct opbouwen).
 • Toegang tot video's met heldere uitleg over de verschillende manieren van trainen. Denk daarbij aan snel-kracht, explosieve kracht, maximale kracht, submaximale kracht en krachtuithoudingsvermogen.
 • Meer dan 30+ basis instructie video's voor alle spiergroepen in het lichaam (u kunt vandaag al starten).
 • Iedere maand ontvangt u nieuw trainingsprogramma (inclusief weekplanning). U weet precies wanneer u welke training dient uit te voeren. Alle oefeningen en instructies worden duidelijk uitgelegd in video's. U hoeft ze alleen nog maar na te doen.
 • Wordt onderdeel van de online community! U krijgt gratis toegang tot onze besloten Facebook groep "Vitaal Oud Worden", met tips, motivatie, ervaringen, inspiratie, kennissessies, Q&A's.
 • Continue WhatsApp ondersteuning. Stuur uw uitvoering (per video) en ontvang persoonlijke tips. Zo voorkomt u dat u oefent met een verkeerde houding.

Online training programma
#365-dagen-fitprogramma

5/5

Maak kennis met onze Community

Voor wie is dit online training programma bedoeld?

Dit online trainingsprogramma is bedoeld voor 60+’ers die er voor kiezen het heft in eigen handen te nemen als het gaat om een gezonde, fitte en vitale toekomst. U bent bereid om wekelijks regelmatig te oefenen. Te investeren in uw gezondheid. Dat is hard werken en zal u energie en moeite kosten. Vandaag, morgen en de rest van uw toekomst.

Dit programma is dus geen “quick-fix”. Het zal u niet aan komen waaien. Als u niet bereid bent de energie er zelf in te steken, dan kunt u dit online trainingsprogramma beter niet aanschaffen.

Heeft u nog vragen?

Dat kan zeker. Echter met het complete online trainingsprogramma doorloopt u van A tot Z alle dingen die u vooraf en tijdens het proces moet weten als het gaat om krachttraining. U leert bijvoorbeeld met hoeveel herhalingen u traint (en belangrijker nog, waarom), u leert juiste houdingen aan te nemen tijdens oefeningen om de kans op blessures zo klein mogelijk te houden, u heeft de mogelijkheid om via WhatsApp uw video te uploaden en daar persoonlijke tips te krijgen. U heeft toegang tot meer dan 30+ video’s waarin u alle spiergroepen in het lichaam kunt trainen. Alle video’s worden ondersteund met professionele instructies.

Dit is een veel gehoorde opmerking en wat mij betreft iets wat kort door de bocht. Dat u nu namelijk nergens geen beperkingen in ervaart, is natuurlijk enorm fijn. Maar biedt natuurlijk geen garantie voor de toekomst. Om voorbereid te zijn op de toekomt (en eventuele mindere tijden), kan ik iedere 60+’er (met of zonder beperkingen) dit online trainingsprogramma aanraden. 

Uiteraard is dit uw eigen keuze. De wetenschap en ook de algemene Nederlandse beweegrichtlijn adviseert u minimaal 2x per week aan krachttraining te doen. De voornaamste reden is dat met name mensen na hun 60e in een rap tempo aan spiermassa verliezen. Het is gebleken dat we dit proces grotendeels zelf kunnen beïnvloeden. 

Dat is ook echt niet nodig. U heeft hooguit wat hulp nodig bij het inloggen. Vervolgens kunt u de oefeningen openen op PC, laptop, tablet of mobiel. Waar en wanneer u wilt.

Start direct en voorkom verlies van uw spiermassa!